Ingredienser:
1 halv spidskål, spidskål kan erstattes af mange andre kåltyper og brokoli.
1 rødløg
1 squash, ikke for stor.
1 spsk. oliven olie
1 spsk. smør til stegning
2 spsk. kapers
salt
peber
eventuelle smagsgivere i form af krydderier

Sådan gør du:

Snit spidskålet fint. Pil rødløget og skær det i smalle både.
Skyl og skær squashen i mindre tern, 1×1 cm.
Steg spidskålet, rødløg og squash i olie og smør indtil det lige falder sammen.
Bland kapers i og smag til med salt og peber og eventuelle smagsgivere.

Tip: Ras el Hanout, kan anbefales. Se Opskrift her.

Er læst 1312 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.