Dette er en opskrift på både glutenfri madpandekager, men også en dessert version da der kun er sukkeret til forskel.

Ingredienser:

2 dl. Finax Glutenfri Melmix (120 g)(den røde)
1/2 tsk. salt
4 dl. sød/let mælk
2 æg
40 g. smør (smeltet, eller meget blødt.)

Ændringer, du kan tilføre.
2 spsk. sukker, men kun hvis de skal laves til søde pandekager.

Sådan gør du.

Bland melmix og salt, forsigtigt, det støver. Pisk mælken i lidt ad gangen til en jævn dej.
Rør æggene i og tilsæt til sidst smørret.

Bag de glutenfri pandekager på en smurt stegepande.

Tips: De glutenfri pandekager er her madpandekager, da der ikke er sukker i. Ønsker søde pandekager tilsættes 2 spsk. sukker.
Vi fylder dem med alt muligt efter eget ønske.

Her som en bagt madpandekage med revet ost oven på. Se opskrift her.

Er læst 77 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.