Ingredienser:
3 blade husblas
250 g rabarber
100 g sukker
2 spsk vand
1 æggehvide
25 g flormelis
1 dl piskefløde

Pynt
Hakkede mandler

Sådan gør du:
Opblød husblassen i koldt vand i 10 minutter.

Skær dine rabarber i små tern og kog dem sammen med vand og sukker i 10 minutter. De skal være godt møre.
Tag dine rabarber af varmen og kom din husblas i og rør den godt ud til den er smeltet.

Blend grundigt med en stavblender, hæld igennem en sigte og sæt blandingen på køl en time.
Pisk æggehvide og flormelis stift og vend det i den sigtede rabarbermasse.
Pisk fløden let og vend også den i rabarbersaften.

Hæld fromagen i en skål eller fordel i portionsglas.
Sæt fromagen i køleskabet i mindst 4 timer.

Lad fromagen stå ude fra køleskabet i nogle minutter og pynt af med hakkede mandler, lige før servering.

Er læst 176 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.