Ingredienser:

1 stk. tyndstegsfilet her ca. 2 kg
smør
olie
salt
peber

Tilbehør:
Her er den serveret med bagte kartofler, bearnaisesauce og hvidløgssmør.

Sådan gør du:

Tag din tyndstegsfilet frem så den er stue temp.
Rens den af for større fedtlag og hinder.

Brun den nu rigtigt godt af, hurtigt i smør og olie ved høj varme.
Jeg kommer kun peber på ved første afbruning.
Så skal stegen vakuumeres og i sous viden.

Her er stegen på godt 2 kg. den har fået 10 timer i sous viden ved 55 graders varme.

Tag den ud af posen, dup den tør med køkkenrulle.

Salt alle flader og giv den friskkværnet peber. Brun den så igen godt af i smør og olie, ved høj varme og hurtigt.

Så er stegne klar til servering. Server dit eget ønskede tilbehør til.

Udskriv

Er læst 118 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.