Ingredienser:

Sherrytomater
Oliven olie
Hvidløg
Oregano

Sådan gør du:

Her er brugt sherrytomater fordi de er små og søde. Fandt et godt tilbud i en bazar.
Tag alt stilk af. Vask dine tomater og tør dem igen med et viskestykke.
Halver dem og læg dem på dine bakker i din hydrator. Tør dem ved 40 grader indtil de er godt tørre.

Du bestemmer selv om de skal være semi dry eller tørrere, her er de semi dry og de fik 12-14 timer.

Kom dem så på glas med de krydderier du måtte ønske. Her er brugt hvidløg og oregano.
Hæld så olivenolie over indtil de er dækkede.

De Tørrede tomater i olie bliver super søde og koncentrerede. Og de er perfekte i gryderetter, salater osv.
Gem endelig olien da den kan bruges til at give smag i dressinger, sammenkogte retter osv.

Tips: Tomaterne kan tørres helt og knuses til pulver der så kan bruges som drys til pynt.


Udskriv

Er læst 153 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.