Tværreb er et stykke kød der har rigtigt meget smag, men er fedt og skal have lang tid for at blive mørt. Så her er Sous Vide et rigtigt godt stykke værktøj.
Her er tværreb tilberedt i 72 timer ved 62 grader.

Ingredienser:

4 gode stykker tværreb, magre og ensartede i størrelsen.
1 Øko citron
salt
smør
olivenolie
tilbehør

Sådan gør du:

Rens det større fedtkluper af på undersiden af dit kød. Er der også ovenpå så rens det af også. Kom en smule salt på hvert stykke.
Riv skallen fra citronen ud over de 4 stykker.

Vacuumpak dem med en smule plads imellem dem så de ligger adskilt.

Så skal de i sous viden i 72 timer ved 62 grader. Når de er færdige skal de have lidt mere salt og peber, så skal de brunes kraftigt af i en blanding af olivenolie og rigeligt med smør.
Når kødet er godt brunet serveres det med det samme, med grønt og kartoffelmos.

Er læst 428 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.