Torskebukserne bliver saftigere og mere smagfulde. Det er lidt større arbejde dog.
Ingredienser:
torske bukser
salt
kartofler
tilbehør
Sådan gør du:
Del dine bukser i de to dele de består af, forsigtigt så de ikke ødelægges.
Så skal hver del pakkes i en pølse af film, hver pakke skal have lidt fint salt. Filmen er for at støtte bukserne så de ikke bliver flade og mast.
Og så vacuumpakkes.
Så skal rognen i sous vide i 1 time og 30 minutter ved 85 grader. Denne tid er for mellem store bukser. De helt store skal have lidt mere tid.
Efter kogningen skal de ud af vacuumposen og så skal film og hinder pilles af. Det er lidt noget pille arbejde med det er så meget lækrere når hinderne er fjernet.
Her er rognen efterfølgende vendt på panden i godt med smør.
Nu kan dine Torskerognsbukser – Sous Vide serveres som et måltid med feks. kartofler og citronsauce, eller senneps sauce. Eller som her med tilbehør.
Det er det perfekte pålæg til et godt stykke rugbrød også.
Er læst 3829 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer