Kyllingebryst er en af de ting hvor Sous Vide giver mest mening. Kyllingebryst kan laves så lækkert og saftigt at man slet ikke kan sammenligne det med at lave det på nogen anden måde. Vi laver det på to forskellige måder.
Til de retter hvor kyllingen skal tilberede ganske lidt mere, feks. lige have en stege skorpe i smør på panden så er det 58 grader i 2½ time. Her er den ganske svagt lyserød.
Skal det bruges direkte, så giver vi den 60 grader i en 1½ time. Så er der ikke noget rødt og den er stadigvæk super saftig.

Ingredienser:

Kyllingebryst, her er brugt nogle forholdsvis store.

Sådan gør du:

Pak dine kyllingebryster sammen i vacuum, gerne med lidt mellemrum.
Sous Vide, 1½ time ved 60 grader for helt færdige kyllinge bryster.
Sous Vide, 2½ time ved 57 grader for kyllinge bryster der skal efter behandler, steges eller bruges i en hurtig ovnret.

Efter, Sous Vide kan et kyllingebryst med fordel halveres i tykkelsesretningen, og steges i smør med krydderier.

Er læst 1953 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.