Portion: 4

Ingredienser:

1½ kg. Stribetflæsk eller spareribs

Grilsauce.

½ dl. olie
1 dl. Tomatchilisauce
½ dl. kinesisk sojasauce
2 spsk. Vineddike
1 dl. vand
1 Lille løg
1 Fed hvidløg
1 spsk. Honning
½ spsk. Paprika
1 spsk. Friskhakket oregano eller 1 tsk. tørret
1 spsk. Sennepspulver
½ tsk.Salt Peber

Sådan gør du:

Arbejdstid: 20 min.

Kogetid ribben: 20-30 min.

Kogetid sauce: ca. 10 min.

Grilltid: 15 – 25 min.

Trim sprareribsene for uønsket fedt og brusk. Kog ribbenene i letsaltet vand ca. 20-30 min. Så er de nemmere at stege møre og de bliver ikke for mørke. Efterkogning skal ribbenene dryppe grundigt af. Bland olie, tomatchilisauce, kinesisk soja, vineddike og vand i en gryde. Pil og hak løg og hvidløg og kom dem i gryden sammen med de øvrige ingredienser. Bland det hele godt og kog saucen til den er jævn og tyk. Pensl med grillsaucen og drys med salt. Steg 15 -20 cm. fra kullene mens de vendes ofte til de har den ønskede farve ca. 15 – 25 min.

Udskriv

Er læst 4117 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.