Portion: 6
Ingredienser:
1 kg hakket oksekød, 5-10 %
½ spsk. groft salt
friskkværnet peber
2 spsk. rasp eller brødkrumme
½-1 spsk. mel
1 spsk. fint hakket basilikum
1 stort løg fint hakket
1 fed hvidløg
1 spsk. fløde
2 æg
½-1 dl danskvand
Sådan gør du:
Rør alle ingredienserne sammen med en røremaskine. Tilsæt så meget danskvand at farsen bliver lind. Lad farsen hvile i køleskabet en ½ time, inden den benyttes. Kom 12-14 bambusspyd i vand og lad dem trække en ½ times tid. Når farsen har sat sig, formes den rundt om spyddene. Dæk dem med film og lad dem hvile i 15 minutter, inden de steges på panden i olie – eller på grillen.
Server med agurkelsalat eller yoghurtdressing.
Er læst 4957 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Hej Mikkel
Det var dejligt at høre at du også kunne lide den. Jeg har aldrig nået et billed endnu så hurigt går den som regel. At vi har glemt det.
Engel
Erkendt, jeg havde ikke den store tiltro til denne her opskrift, men efter en omgang kebab-fars a’la Engel der røg på grillen, serveret med pitabrød, hjemmelavet hvidløgsdressing, salat og chilie var jeg omvendt.
Tak for en himmelsk mundfuld! :0
/Mikkel