72 stks.

Ingredienser:

230 g smør, blødt
1 dåse kondenseret mælk (her er brugt en chokolade version.)
500 g mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
175 g. 70% chokolade hakket

Sådan gør du:

Bland smør og den kondenserede mælk. Kom salt, bagepulver og mel i, bland indtil det kun lige er blandet. Ikke for meget.
Rør chokoladen i til sidst.
Rul til 2½ cm kugler og kom dem på en bageplade med papir, giv dem et tryk og bag ved 180 grader i 8-10 min.

Som skrevet er der her brugt en chokolade version af den kondenserede mælk og derfor er de chokoladebrune kagerne. Der kan sagtens bruges alm. hvid kondenseret mælk.

 

Er læst 27429 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.