16 stykker.

Ingredienser:
Smør eller spray til form
150 g smør i 2×2 cm tern
250 g sukker
1,6 dl. God Kakao
1 tsk. vanilje ekstrakt
2 store æg, køleskabskolde
50 g mel
3-4 dl. valdnødder i store stykker

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 170 grader.
Smør en 25 x 25 cm bradepande godt eller kom papir i.

Smelt smørret på en pande ved medium varme, fortsæt med at opvarme smørret til det stopper med at skumme op og brunlige flager samler sig på bunden af panden. Ca. 4-5 min.
Der skal omrøres hele tiden sådan at det ikke brænder.

Tag det af varmen og kom sukker, kakao, 2 tsk. vand, vanilje, 1/4 tsk. grodt salt i panden (endeligt ikke for lidt) Omrør grundigt og bland det godt. Blanding skal være varm. Kom blandingen i en skål hvis din pande ikke er stor nok længere. Kom æggene i et af gangen, med grundig omrøring imellem dem og efter dem.
Når blandingen er tyk, blank og ensartet, kommes melet i og der røres lige netop til det er blandet. Ikke for meget. Så vendes valdnødderne i forsigtigt og dejen hældes i formen.

De skal bages indtil en strikkepind stukket i midten kommer op næsten ren.
Ca. 25 min.

Lad Brownien afkøle i bradepanden, med et stykke sølvpair lagt løst hen over.

Når helt afkøles skæres den i 16 stykker. Den kan opbevares ved stuetemp. i flere dage i en lufttæt boks.

Er læst 2864 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.