Ingredienser:

1 blomkål
5-600 g jordskokker skrællet
olivenolie
salt
peber
Ras El Hanout krydderi eller spidskommen

Sådan gør du:

Skræl dine jordskokker og skær dem i ca. 2×2 cm tern. Knæk blomkålet i buketter på stor mundfuld str.
Stænk med olivenolie kom slat og peber på og dit krydderi.

Bag i ovnen ved 170 grader på varmluft i 20 min. vend det godt rundt og giv det yderligere 20 min. Eller tilbered det på grillen.
Nu kan du smage det til og give det lidt ekstra alt afhængigt af hvor mørt du vil have det eller hvor brunet det skal være.

Tips: kan eventuelt få et drys Cayennepeber eller hvidløgspulver.

Udskriv

Er læst 1981 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.