Portion: 4
Ingredienser:
600 g. reelt lammekød
1 løg
7 fed Hvidløg
1 cm. frisk Ingefær
2-3 Chilier
½ dl. Olivenolie
4 Laurbærblade
7 hele Nelliker
15 sorte Peberkorn
1 tsk. Spidskommen
5 cm. hel Kanel
5 hele sorte Kardemomme
4 spsk. tomatpuré
3-4 dl. Vand
½ tsk. Gurkemeje
1½ dl. yoghurt
Sådan gør du:
Skær lammekødet i tern, hak løg, pres hvidløg, riv ingefær og skær chili i tynde ringe. Opvarm olieni en gryde og steg kødet lusebrunt, tilsæt laurbær, nelliker, peber, kommen og kanel og lad det stege 5-10 min.
Tag kød og krydderrier op, læg kødet på en tallerken og steg løg, kardemomme, hvidløg, chili og ingefær.
Tilsæt tomatpuré, kødet, vand og gurkemeje. Lad det snurre til kødet er mørt ca. 40 min. og rør yoghurt i sidste sekund ellers skiller den.
Rogan Josh serveres med ris og yughurt med grønsager og nanbrød.
Er læst 5512 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Det bestemmer duselv, men de skal ikke spises.
Det tror jeg ikke er behageligt. Vi plejer bare at tage dem fra på tallerkenen.
Skal nogle af de hele krydderier fjernes inden man spiser det ?
Hej Mikkel
Er der for meget vand i skal du lade retten simre de sidste af de 40 min. uden låg.
Det er svært at sige hvor meget væske der koger væk.
Men før yoghurt tilføres skal væsken være kogt rimeligt ind.
Engel
Hej,
Jeg prøvede denne opskrift. Det smagte godt, men min curry blev meget tynd. Hvor meget vand bruger I til retten?