Portion: et ildfastfad

Ingredienser:

1 stort løg
500 g. hakket oksekød
1 ds. flåede tomater
½ grøn peber
salt og peber
oregano efter behag
2 fed hvidløg
7 – 8 store kogte kartofler

Æggemasse:
4 æg
1 dl. mælk
salt og peber

Sådan gør du:
Svits løget og oksekødet i en gryde. Tilsæt de flåede tomater, kryderier, grøn peber i terninger og de pressede hvidløg. Lad det koge ca. 10 min. Kog kartoflerne i 10 min. og skær dem i tynde skiver. halvdelen af kødblandingen kommes i et smurt, ovnfast fad, derefter lægges halvdelen af kartoflerne over, efterfuldt af kød og tilsidst dækkes med resten af kartoflerne. Æg og mælk piskes sammen og smages til med salt og peber og hældes over retten. Retten sættes i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader.

Udskriv

Er læst 12918 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.