Fuldkorns-havregryns-pandek

ingredienser:

110 g fuldkornsmel
45 g havregryn (Blended i en tyk mel-lignende konsistens)
1 spiseskefuld sukker eller sødemiddel
1 tsk salt
3 1/2 tsk bagepulver
1 tsk vanille ekstrakt
1 æg
50 g smør (smeltet)
1 1/4 kop mælk

Sådan gør du:

Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål. Smelt smørret i mikrobølgeovnen, og tilføj mælk og vanille til det smeltede smør og rør. Hæld mælke blandingen og æg i den tørre og bland indtil blandet. (Hvis du kan lide en tyndere pandekage, kan du fortynde dejen med ekstra mælk).

Tips: de kan fryses ned med godt resultat, skilles let ad og varmes op i en mikroovn med rimeligt resultat til en hurtig morgenmad.

Er læst 4288 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.