Ingredienser:

4-6 pers

225 g bulgur (gerne grov)
2 spsk olie
2 snittede løg
2 knuste fed hvidløg
2 spsk karrypasta
450 g kalkun i strimler
50 g rosiner
100 g agurk i tern
50 g grofthakkede paranødder
2 spsk hakket frisk mynte
2 spsk hakket bredbladet persille
2 spsk limesaft
salt og peber

Sådan gør du:
Hæld bulgur i en skål og dæk med kogende vand. Lad trække 40 min. Pres evt. overskydende vand fra og kom den i en stor skål. Varm olien på en pande og svits løg, hvidløg og karrypasta. Steg kødet heri. Kom det i bulguren sammen med rosiner, agurk, nødder, krydderurter, limesaft, salt og peber. Server straks.

Er læst 3571 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.