4 lakse koteletter
150 g bacon i tern
Kinakål
Salatost
en lille dåse majs
salt
peber
dressing
tørret æggeblomme (Kan udelades.) (Opskrift her.)

Sådan gør du:

Steg din laks hårdt og med en god stegeskorpe, den giver god smag. Findel laksen uden skind.
Steg din bacon godt sprød i mindre tern.
Skær kinakålet fint og salatost i passende tern.
Bland det hele sammen og bland eventuelt en dressing og kom i.

Serveres din lakse- og baconsalet med revet æggeblomme på og eventuelt med fluetes til.

Udskriv

Er læst 117 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.