Ingredienser:

150 g Mandelmel
90 kokosfibermel (kan erstattes af meget fint blendet alm. kokosmel)
70 g kokosmel
6,5 dl. Mandelmælk
4-5 spsk. Kakaopulver
250 g udstenede Medjool dadler

Sådan gør du:

Bland mandelmel, kokosmel og kakaopulveret, og dadlerne i en foodprocessor, det skal være længe og ende med at være meget ensartet og en ren masse.
Bruger du rent kokosmel så skal det blendes ret meget og halvdelen af kokosmelet skal være blendet rigtigt godt før det blandes i.
Kom Mandelmælken ved og blend igen. Smag nu på massen, den er meget våd og husk den bliver væsentlig kraftigere i smagen. Især i forhold til kakao bliver de stærkere og mørkere.

Ske massen imellem to tsk. i mundfuld rette str. og placer dem på pladen i din dehydrator, med en paraflexmåtte på.

Tør dem i 3 timer ved 62 grader.

Sænk så temperaturen til 42 og giv dem yderligere 6 timer

Tag dem af arkene, vend dem, og lig dem rent på risten i yderligere 6 timer.

Så er de helt tørre på ydersiden og chewie og brownieagtige indvendigt.

Tips: Smag til med Baileys, rom, salt eller karamel.

Udskriv

Er læst 739 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.