Ingredienser:

1 kg krondyr i tern 2 x 2 cm
1 bakke mark Champignon
125 g en pakke skivet bacon
6 enebær – knust grundigt
5 dråber Engelsk sovs
1 tsk. Balsamico eddike
1 liter Kanterel bouilon fra Touch of Taste
(anden kraftig boulion kan bruges men denne bærer meget smag,
så har du ikke en sådan så kom kantereller i.)
1 dåse flået tomat
2½ dl. fløde
salt
peber
kulør
sukker
citronsaft
maizena

Sådan gør du:

Rens dine Champignon og skær den i kvarte på langs. Skær dit bacon i småstykker.
Brun dit bacon af i gryden, tag det op efterlad fedtet. Brun så krondyrkødet af i bacon fedtet, tag det op og lig det sammen med dit bacon. Brun så champignon af.

Når det hele er brunet, kommes det tilbage i gryden og katerelboulionen hældes over sammen med de flåede tomater, enebær og 1 dl af fløden. Bruger du kantereller i stedet for kanterelboulion så kom dem i nu. De skal simre med og give den karakteristiske smag.
Lad det simre til kødet er mørt. Kom så resten af fløden i og krydderierne.

Smag til med salt og peber, samt måske lidt sukker og citronsaft.
Jævn med maizena efter behov og giv kulør til brunt.

Udskriv

Er læst 246 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.