Ingredienser:

1 stor løg fint hakket
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg knust
500 g kalkunbryst – hakket
1½ tsk. karry
1 tsk. Garam masala
1 tsk. knust chili
¼ tsk. spidskommen
¼ tsk. gurkemeje
¼ tsk. cayennepeber
salt
peber
1 dåse kokosmælk
fiskesovs
citronsaft

Sådan gør du:

Skær dit kalkunbryst i større stykker og kør det så i en foodrpocesser med kniv til det er hakket groft og meget gerne uens.
Steg løgene af i olivenolien. Kom krydderierne ved og brænd dem af sammen med løgene. Kom hvidløg og kalkunen ved og brun kødet af.

Lad det simre i 5-7 minutter.

Kom så kokosmælken og lad retten igen simre i 10 minutter. Smag så til med salt og peber. Og eventuelt med fiskesovs og citronsaft.

Server din kalkun karrygryde med ris til.

Tips: Retten kan tilføres mange former for grøntsager hvis man vil have mere grønt i. Tilføjer man maget grønt kan man overveje om der skal ekstra kokosmælk i, og flere krydderier for at have samme smags niveau.

Udskriv

Er læst 289 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.