Ingredienser:

1 Butternut Græskar
2 knips salt
2 knips peber
4 spsk. smeltet smør
0,8 dl. flydende honning
3/4 tsk. kanel
1/4 tsk. allehånde

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 225 grader. Halver diit græskar og skrab førene ud.

Rids græskaret ned til skralden, uden at skære igennem.
Drys hver halvdel med salt og peber.
Bland smeltet smør med honning, allehånde og kanel til en sauce.
Pensl begge halvdeles overflade og hulning grundigt med saucen uden at dryppe på papiret på dit fad, det ryger nemlig og bliver meget sort pga. honningen.

Kom græskarene i ovnen i 1 time. Tag dem ud efter 30 min. og pensle igen begge overflader og hulning med saucen.
Efter de 60 min. checkes der med en gaffel og græskaret er mørt ellers gives det fortsat i ovnen 10 min af gangen indtil det er mørt.

Pensl igen med suacen lige før servering og opvarm den sidste sauce i mikroen og server til.

Brug dit Butternut Græskar – Honning som tilbehør til kødretter i stedet for kartofler.

Er læst 2134 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.