Portion: 4 portioner forret

Ingredienser:

7 stk kartofler
1 fed hvidløg
230 g Majonaise
Chili (Eventuelt)
Salt
500 g Korianderskinke (skåret i mindre stykker).
Persille

Sådan gør du:
Kog kartoflerne med skrald og pil dem. Skær dem i mundrettestykker og drys dem med salt. Majonaisen blandes med hvidløget som er knust meget grundigt i en morter, tilføj eventuelt meget lidt Chili. Når de er kolde dækkes de med Aioli Majonaisen. Skinken blandes meget forsigtigt i.
Jeg serverer den som en sommerret eller en forret.

Udskriv

Er læst 1959 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.