Portioner: 4

Ingredienser:

2 tsk. garam masala
1 spsk. korianderfrø, stødt
2,5 cm. frisk ingefærrod, rives
6 fed hvidløg, rives eller presses
2 tsk. stødt chili
1 tsk. sort kommenfrø
1¼ tsk. salt
3 hele grønne kardemommefrugter
6 sorte hele peberkorn
2 middelstore løg, hakkes fint
100 g usaltet smør
1 spsk. olie
1,5 dl. yoghurt naturel
2 spsk. tomatpuré
Ca. 1,5 kg. kylling, flået og skåret i 8 stykker
1½ dl. vand
2 hele laurbærblade
1½ dl. 13% fløde

Til pynt:
4 spsk. frisk grøn koriander, hakket
2 grønne chili, hakkes fint

Sådan gør du:
Bland alle krydderier (undtagen laurbær) i yoghurten sammen med salt og tomatpuréen. Kom de udskårne kyllingestykker i og bland grundigt. Opvarm smør og olie i en stor gryde og steg løgene, til de er gyldenbrune. Skru ned for blusset. Kom derefter kyllingestykkerne i sammen med marinaden og steg det hele i 7 til 10 minutter. Hæld så vandet ved og tilsæt laurbærbladene og lad retten småkoge i 30 minutter under jævnlig omrøring. Hæld fløden i og kog yderligere 10-15 minutter. Pynt med frisk grøn koriander og finthakkede grønne chili.

Er læst 4079 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.