Portion: en mellem springform

Ingredienser:

200 g. smør
200 g. sukker
3 æg
100 g. kokosmel
200 g. mel
1 tsk bagepulver, strøget.
1 dl. mælk
100 g. mørk chokolade
1 pose cocktailbær

Sådan gør du:
Smør, sukker og æg piskes godt, hvorefter mel og bagepulver, kokosmel og mælk røres i med en ske. Til sidst blandes den groft hakkede chokolade og cocktailbær i kvarte stykker i dejen. Cocktailbærene kan hakkes meget fint, men ikke undværes da de giver en særlig smag til kokossen. I en godt smurt springform bages kagen ved 175 grader i 35-40 min. på nederste rille. Kagen skal være lysebrun på oversiden.  Pyntes med hvid glasur og revet chokolade. Eller smørcreme.

Udskriv

Er læst 5537 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.