Portion: 4

Ingredienser:

En velsmagende, lynstegt ret med kylling og cashewnødder, der overdrysses med stegt chili og hvidløg.

2 spsk vegetabilsk olie
4 snittede, udkernede røde chili
3 fed hvidløg i skiver
500 g strimlet kyllingebrystfilet uden skind
1 løg i skiver
1 spsk østerssauce
1 spsk fiskesauce
1 spsk tamarindsauce
2 spsk vand
2 tsk brun farin
100 g ristede cashewnødder

Sådan gør du:
Varm 2 spsk olie op i en wok eller sauterpande, tilsæt chili og hvidløg og sauter det gyldent og sprødt. Dryp af på fedtsugende papir. Kom den sidste skefuld olie på panden og sauter kyllingekød og løg, til kødet er gyldenbrunt og gennemstegt. Rør saucer, vand og brun farin i panden og lynsteg i 2 minutter. Tilsæt cashewnødderne og bland det hele godt. Server retten med stegt chili og hvidløg på toppen.

Er læst 3950 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.