Ingredienser:

Dejen
2½ dl. varm mælk ca. 45 grader.
2 æg stue temp.
70 g smør blødt
560 g mel (gerne med højt protein indhold)
1 tsk. salt
100 g sukker
11 g tørgær

Fyldet
200 g brun farin
2½ spsk. kanel
80 g smør blødt

Sådan gør du:

Bland tørgær og den lune mælk i røremaskineskålen.
Kom så æg og sukker i din røremaskine. Bland det godt. Kom så resten af ingredienserne i og bland godt til din dej er glat.
Tag så dejen ud i en skål der lige er drysset med mel. Kom film over skålen og lad dejen hæve i 1½ time.

Imens blandes ingredienser til fyldet i en skål.
Rul så dejen ud i en stor firkant ca. 40 x 50 cm og fordel fyldet over din dej. Rul dejen stramt sammen i en lang pølse og skær den så ud i skiver.

Kom sneglene i en let smurt bradepande, dæk dem med et viskestykke og lad dem hæve igen i ca. 30 min.

Bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 15 min. eller til de er gyldne.

Når de er færdige tages de ud af ovnen og afkøles let, og så kan de hvis man ønsker det komme en glasur på.

Er læst 18662 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.