Ingredienser:

1 spsk. tørgær
1 spsk. sukker
3,5 dl. lunkent vand
1 spsk. olie
1 tsk. salt
8,2 dl. mel
½ tsk. hvidløgspulver
½ tsk. tørret rosmarin
2 spsk. frisk revet parmesan
1 knips barbecue krydderi

Sådan gør du:

Bland gær, sukker og vand sammen. Tilføj resten af ingredienserne og lad hæve til dobbelt størrelse.
Form til 8 snobrød og kom på pinden. Her er brugt rundstok af fyr og dette giver en meget delikat smag af fyrretræ i snobrødet.
Bag i 20 min. i en 200 grader varm ovn.
Man kan også bage den i 15 min. også ligge dem i fryseren. Også tage dem frem fra frost og bage dem direkte fra frost igen ved 200 grader i ca. 10 min. til færdige.

Her er de brugt til grillede sticks. Men de passer perfekt til meget forskelligt blandt andet pulled pork.

Er læst 3621 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.