Til 6-8 personer

Ingredienser:

1 lille hvidkål snittet fint
750 g hakket oksekød
75 g bacon
½ Chorizo pølse af de stærkere
2 spsk. tørret timian
1 spsk. tørret basilikum
1 tsk. rosmarin
1 dåse flåede tomater
2 spsk. ketchup
olie
1 spsk. mel med top
salt
peber

Sådan gør du:

Snit kålet fint. Brun dit bacon og chorizo pølsen af i olien i en stor gryde. Kom kødet ved og brun det af. Når alt er brunet af, kommes det fint snittede kål i gryden og der skrues ned. Kom de flåede tomater ved sammen med ketchuppen. Kom krydderierne i og godt med salt og frisk kværnet peber.

Lad gryden simre i ca. en time, med jævnlig omrørering. Så sigtes melet over kålet og der røres rundt, lad melet tykne den væde der er i gryden og smag så til med salt og peber. Pga. af kålet skal der ret meget salt i.

Server Kåltimian gryde som den er eller med råkost til.

Udskriv

Er læst 1167 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.