Ingredienser:
12 dl. Rice Crispies
70 g smør blødt
4 dl. mini marshmallows (med top)
2,5 dl. nutella
Topping:
90 g hakket chokolade, mørk 70 %
2 dl. nutella
20 g smør blødt
Kom dine rice crispies i en stor skål og sæt til siden.
I en gryde ved medium varme smeltes smør og marsmallows sammen indtil det er blødt og cremet. Når smør og marshmallows er blandede skrues der ned for varmen og nutellaen kommes i og der røres godt indtil det er blandet og ensartet.
Kom marshmallow/nutella blandingen over dine rice crispies og bland det godt. Kom blandingen i en smurt bradepande, og pres den sammen.
Topping.
Opvarm nutellaen og den hakkede chokoalde og smør i en gryde ved lav varme indtil det er godt blandet og ensartet. Spred det ud over toppen af rice crispies blandingen og sæt det hele i køleskabet og lad det sætte sig.
Når det er stivnet og har sat sig gerne dagen efter, skæres det op i små hapser og spises. Det skal være små mundrette størrelser.
Påbevares i køleskabet.
Er læst 2659 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer