Portioner: 6

Ingredienser:

3,5 dl piskefløde
1 korn af en vanillestang
2 dl espressokaffe
6 æggeblommer (Pasturiserede)
1 dl perlesukker
1 dl rørsukker

Sådan gør du:
Varm forsigtigt fløde og vanillekron til kogepunktet og tilsæt kaffen. Bland æggeblommer og perlesukker og tilsæt flødeblandingen under piskning. Kom massen i 6 små ildfaste forme, sæt dem i en lile bradepande med kogende vand. Bag dem ved 110 grader i ca. 40 minutter til kanten er fast og midten er blød. Køl den af i køleskabet til næste dag. Sæt de små skåle i fryseren 1 time, drys rørsukker over hver portion og grill dem ca. 2 min. ved stærk varme, til sukkeret er smeltet. Server straks.

Udskriv

Er læst 2410 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.