guldkorn

Guldkornskager

Portion: For lidt.

Ingredienser:

120 g meget blød margarine
150 g sukker
1 – 2 æg
100 g mel
1 tsk vanilie
1 tsk bagepulver
100 g guldkorn (De rigtige.)

 

Sådan gør du:
Margerine og sukker røres sammen. Ægget tilføjes, derefter røres mel, vanilie og bagepulver i. Tilsidst tilføjes Guldkornene. Småkagerne sættes på plade med teske i små portioner, de løber ud. Det er en meget tør dej og hård at røre hvis man ikke bruger en maskine.

Bages 10-15 min. ved 180 grader – til de er gyldne.

Hold øje med Guldkornskager, de bliver meget hurtigt for mørke. Småkagerne opbevares i en lufttæt dåse.

Tips: Sukkeret kan eventuelt udskiftes med rørsukker. Det giver lige lidt ekstra 🙂

Udskriv

Er læst 43021 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.