Guldkornskager
Portion: For lidt.
Ingredienser:
120 g meget blødt smør
150 g sukker
1 – 2 æg
100 g mel
1 tsk vanilie
1 tsk bagepulver
100 g guldkorn (De rigtige.)
Sådan gør du:
Smør og sukker røres sammen. Ægget tilføjes, derefter røres mel, vanilie og bagepulver i. Tilsidst tilføjes Guldkornene. Småkagerne sættes på plade med teske i små portioner, de løber ud. Det er en meget tør dej og hård at røre hvis man ikke bruger en maskine.
Bages 10-15 min. ved 180 grader – til de er gyldne.
Hold øje med Guldkornskager, de bliver meget hurtigt for mørke. Småkagerne opbevares i en lufttæt dåse.
Tips: Sukkeret kan eventuelt udskiftes med rørsukker. Det giver lige lidt ekstra 🙂
Er læst 68360 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Hej Kirsten
Har aldrig forsøgt da guldkornene er umulige i en sukkerfri version.
Jeg ved godt man kan købe hvede kerner der er puffede ved luft og uden sukker.
Men det vil blive så væsentligt en anden småkage uden sukkeret og honningen at jeg ikke har prøvet.
Så der kan jeg desværre ikke hjælpe. Jeg tror det er en helt ny opskrift.
Så skal der læses lidt op på hvad man kan genskabe smagen af honningen med eller hvor meget honning en diabetiker kan tåle og det er jo meget forskelligt ved jeg.
Engel
Er det muligt at lave guldkornssmågerne diabetiker venlige .?