Portioner: 10 personer

Ingredienser

1 lille hvidkålshoved
4 gulerødder
 

Marinade:
2 spsk. dijonsennep (gerne den grove)
1 dl æble- el. hvidvinseddike
3 tsk sellerisalt
2 spsk. sukker
1 tsk. st. spidskommen
friskkværnet peber

 
Coleslaw dressing:
2 dl creme fraiche 18%
2½ dl mayonaise
salt og peber
sukker efter behag

 

Sådan gør du:
Snit hvidkålen meget fint (evt. på råkostmaskine). Vrid efterfølgende den snittede hvidkål for at mørne den. Fat med hånden og vrid det så det knager i kålen. Riv gulerødderne groft, gerne i tændstiklignende strimler. Bland kål og gulerod. Stil blandingen koldt. Pisk ingredienserne til marinaden sammen. Kom kålblandingen i marinaden og lad trække i min. 30 min. Vend tit rundt i blandingen. Rør coleslaw-dressingen sammen af de nævnte ingredienser.

(Smagen skal ligge på den søde side)

Frahæld marinaden fra kålblandingen. Kom kålblandingen i coleslaw dressingen og vend det hele rundt, helst lige før serveringen.

Udskriv

Er læst 9525 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.