appelsinkylling

 

 

 

 

 

Portioner: 4

Ingredienser:

1 kylling
saft af 4-5 appelsiner
2-3 spsk orangemarmelade
olivenolie
salt og peber
evt. 2 dl piskefløde
evt. 10-15 grønne peberkorn i lage

 

Sådan gør du:
Kyllingen parteres og brunes med salt og peber i en gryde. Appelsinsaft og marmelade hældes ved og retten koger ved svag varme i ca. 50 min. Tag kyllingen op. Sovsen sies og hældes tilbage i gryden. Hæld evt. fløde ved til sidst og kog sovsen et par min. Sovsen kan evt. piftes op ved at hælde lidt grønne peberkorn i. Serveres med f.eks. ris, brød eller pasta og en god salat.

Er læst 2727 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.