8 personer.

Ingredienser:

700 g hakket oksekød (ikke for fed)
1 dåse flåede hakkede tomater (ikke for meget af væden.)
1 liter god kyllingebouilion
1 liter kartofler i tern 1 x 1 cm.
200 g cheddar revet ost – gerne en lagret og lidt stærkere en
50 g vesterhavsost (eller anden hård skarp ost)
2½ dl, fløde
2 mellem store gulerødder i tern
1 grøn peberfrugt i tern
25-30 g mel
3 fed hvidløg
1 tsk. oregano
2 stilke bladselleri i små tern
1 stort løg
½ tsk. chilipulver
salt (vurder hvor meget i forhold til salt i dine oste.)
peber
hårdstegt bacon tern til pynt

Sådan gør du:

Kom det hakkede kød, tomater, kartofler, gulerødder, peberfrugt, løg, selleri, og hvidløg i en slow cooker (eller alm. gryde.) Hæld kyllinge boulioon over.
Krydr med chilipulver, salt, peber og rør det sammen. Lig låg på og tænd på høj og kog i 4-5 timer eller indtil grøntsagerne er møre. Laver du det i en alm. gryde skal det simre ved svag varme indtil det hele er mørt.

Rør melet i fløden indtil alle klumper er væk. Kom så blandingen i slow cookeren (eller gryden) sammen med osten.
Rør det hele sammen og tilbered i yderligere 20-30 minutter. (mindre hvis det er i en alm-. gryde.)

Øs så op i suppeskåle og smovs det så pyntet med de hårdstegte bacontern og revet ost.

Bliver suppen for tynd til dig kan den jævnes med lidt maizena til sidst.

Er læst 5229 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.