Ingredienser:
500 g god oksefars 8-12 % fedt
ca. 10 cm chiroza pølse
1 spsk. Worchester sauce
1 spsk. løgpulver
1 tsk. hvidløgs pulver
knivspids spidskommen
ost i skiver
Bacon skiver
Sådan gør du:
Tag din Chorizo pølse og træk skindet af. Brug en gaffel til at trække pølsen af i små stykker.
Kom farsen i en skål sammen med pølsekødet, worchester saucen, hvidløgspulveret, løg pulveret og spidskommen. Bland det sammen og form dine bøffer.
Grill bøfferne af med salt og pber på. Pas på de ikke får for meget. De må hellere være rosa end at blive tørre. Kom ost på efter de er vendt og lad osten smelte.
Samle din burger med det stegte bacon og hvad du ønsker af fyld. Her er de samlet med en god ketchup, hvidløgs majo og sennep, salat, og baconskiver.
Serveres med en god øl og eventuelt grillede kartofler.
Er læst 4716 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer