Ingredienser:
2 dåser flåede tomater af 400 gr.
1 dl. jack daniels
3 dl. ahornsirup
6 dl. Heinz Ketchup
4 dl. Vand
3 dl. Æblecider eddike
3 dl. mørk Sirup
2 spsk. linghams chili sovs
8 spsk. Mørk Farin
6 spsk. honning
6 tsk. Worchester sauce
3 tsk. chili flgager
5 tsk. Salt
2 tsk. sort Peber
2 tsk. Spidskommen
2 tsk. Løgpulver
2 tsk. Cayenne Peber
6 tsk. Hvidløgspulver
4 tsk. Sennepspulver
20 spsk. æblemos
Sådan gør du:
Bland det hele undtaget æblemosen, sammen i en gryde og blend det meget grundigt sammen. Tænd og lad det koge op, tilsæt æblemosen og lad det simre ved svag varme til konsistensen er som du kan lide det. Frys BBQ sovsen ned i portionsstørrelser og tag op efter behov. Kan holde sig i køleskabet nogle dage af gangen.
Er læst 5072 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer