rub

Ingredienser:

10 tsk. mild paprika
8 tsk. røget paprika
6 tsk. stærk paprika
8 tsk. groft salt
8 tsk. brunt farin
2 tsk. rørsukker
4 tsk. sennepspulver
2 tsk lakrids pulver
4 tsk. spidskommen
2 tsk. frisk kværnet sort peber
8 tsk. hvidløgspulver
3 tsk. cayennepeber
2 tsk. løgpulver
2 tsk. Five spice (Det femte krydderi)
3 tsk. frysetørret kaffe (Nescafe)

Sådan gør du:
Bland det hele godt sammen og gnub dit grise kød grundigt i rubben. Kom film på kødet og lad det trække i 12 – 24 timer i køleskabet.

Udskriv

Er læst 3745 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.