fryserkage

Til Bunden
300 g Bastognekiks knust
125 g smeltet smør

Til Hindbærsovsen
150 g sukker
300 g Hindbær
en sjat Bols hindbær likør (kan udelades)

Til Kagen
250 ml piskefløde
250 ml Creme Fraiche
500 g Mascarpone
150 g sukker
150 g mandelflager
500 g Hindbær
Smelted chokolade til serveringen

Sådan gør du

Bund:
Mix de knuste kiks med smøret i en skål indtil godt blandet. Kom blandingen i en 25 cm. springform afkøl i køleskabet i 20 min.
Sovsen:
Kom sukkeret og 75 ml vand i en gryde og bring i kog. Rør hindbærene og likøren i og tag det af varmen. Når afkølet blendes dette indtil det er en ensartet masse. Sigt dette og sæt det til side.
Kagen:
Bland den piskede fløde, creme fraichen og mascarponen med sukkeret indtil glat. Fold mandlerne i sammen med hindbærrene og halvdelen af hindbærsovsen. Kom blandingen over kiksebunden. Dæk den med film og kom i fryseren i mindst 6 timer. Tag kagen ud af fryseren og tø i 20-30 min. før servering. Server med resten af sovsen og smeltet chokolade dryppet henover.

OBS: Den kan være ret hård hvis den ikke tør længe nok.

Tips: Kan laves med mange forskellige bær.

Udskriv

Er læst 3093 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.