BBQ sovs til Pulled Pork

bbq

Ingredienser:

2 dåser flåede tomater af 400 gr.
1 dl. jack daniels
3 dl. ahornsirup
6 dl. Heinz Ketchup
4 dl. Vand
3 dl. Æblecider eddike
3 dl. mørk Sirup
2 spsk. linghams chili sovs
8 spsk. Mørk Farin
6 spsk. honning
6 tsk. Worchester sauce
3 tsk. chili flgager
5 tsk. Salt
2 tsk. sort Peber
2 tsk. Spidskommen
2 tsk. Løgpulver
2 tsk. Cayenne Peber
6 tsk. Hvidløgspulver
4 tsk. Sennepspulver
20 spsk. æblemos

Sådan gør du:

Bland det hele undtaget æblemosen, sammen i en gryde og blend det meget grundigt sammen. Tænd og lad det koge op, tilsæt æblemosen og lad det simre ved svag varme til konsistensen er som du kan lide det. Frys BBQ sovsen ned i portionsstørrelser og tag op efter behov. Kan holde sig i køleskabet nogle dage af gangen.