Denne opskrift er baseret på en facebook video, men er tilføjet mængder og testet af med danske produkter. Den kan ændres uendeligt og smager super godt.

Ingredienser:

Meatza
4 pakker skivet bacon
et favorit pizza eller grill krydderi
700 g hakket oksekød
150 – 200 g revet ost
30 g sorte udstenede oliven eller 30 g Jalapeño peber
Salt
Peber

Pynt
1 stort løg

BBQ sovs
Se opskrift her på børnevenlig mild men smagfuld BBQ

Sådan gør du:

Lig bacon i en støbejernspande der kan komme i ovnen. Lig bacon skiverne i en vifteformet cirkel rundt i panden med bacon skiverne liggende fra centrum og ud med den ene ende liggende opad siderne i stegepanden og hængende ud over. Når du er nået hele vejen rund i bunden af panden har du bunden dækket af bacon samt siderne.
Drys så godt med dit krydderi.
Kom det hakkede oksekød ud i panden nu og tryk kødet godt ud i panden sådan at der er et jævnt lag af oksekød som er trykket sammen. Drys med salt og peber.
Spred den revne ost ud over kødet. Kom dine hakkede oliven ud over osten, giv igen et drys af dit krydderi.
Fold bacon ind over dit fyld og dæk med det sidste bacon sådan at alt kødet er dækket. Drys igen med krydderiet.
Bag din Meatza i en 200 grader varm ovn i 45 minutter.
Halvver dit løg og skær det i tynde halve ringe. Steg dit løg hårdt og sprødt i smør.
Kom ingredienserne til din BBQ sovs i en gryde og kog det op. Smag sovsen til med rørsukker og salt. Lad den koge ind sådan at den bliver tykkere og mere klistret som en god BBQ sovs skal være.
Tag din meatza ud af ovnen skru op på 225 grader varmluft. Hæld fedtstoffet fra hvis der er meget. Pensl din meatza med BBQ sovs og fordel løg ud over den. Sæt den retur i ovnen indtil den er gylden, sprød og færdig.
Ca. 10 minutter.
Serveres med en kold øl og går alletiders i små stykker som forret til grillmad bestående af feks. fisk eller fugl. Eller her som en ret i sig selv med baked beans.

Lig bacon i en støbejernspande der kan komme i ovnen. Lig bacon skiverne i en vifteformet cirkel rundt i panden med bacon skiverne liggende fra centrum og ud med den ene ende liggende opad siderne i stegepanden og hængende ud over. Når du er nået hele vejen rund i bunden af panden har du bunden dækket af bacon samt siderne.
Drys så godt med dit krydderi.

Kom det hakkede oksekød ud i panden nu og tryk kødet godt ud i panden sådan at der er et jævnt lag af oksekød som er trykket sammen. Drys med salt og peber.
Spred den revne ost ud over kødet. Kom dine hakkede oliven ud over osten, giv igen et drys af dit krydderi.

Fold bacon ind over dit fyld og dæk med det sidste bacon sådan at alt kødet er dækket. Drys igen med krydderiet.

Bag din Meatza på en 200 grader varm grill eller i en ovn i 45 minutter.

Halvver dit løg og skær det i tynde halve ringe. Steg dit løg hårdt og sprødt i smør.
Kom ingredienserne til din BBQ sovs i en gryde og kog det op. Smag sovsen til med rørsukker og salt. Lad den koge ind sådan at den bliver tykkere og mere klistret som en god BBQ sovs skal være.
Tag din meatza ud af ovnen skru op på 225 grader varmluft. Hæld fedtstoffet fra hvis der er meget. Pensl din meatza med BBQ sovs og fordel løg ud over den. Sæt den retur i ovnen indtil den er gylden, sprød og færdig.
Ca. 10 minutter.

Serveres med en kold øl og går alletiders i små stykker som forret til grillmad bestående af feks. fisk eller fugl. Eller her som en ret i sig selv med baked beans.

Udskriv

Er læst 3867 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.