vildsvin03

Ingredienser:

Vildsvinekølle
Rub
salt
peber
BBQ sovs

Sådan gør du:

Rub køllen med dit krydderi og lad den trække nogle timer. Sæt den på rotisseriet og på grillen ved 80 – 100 grader. Pensl den regelmæssigt med din BBQ sovs.
Lad den rotere til den har ca. 65-70 grader i kerne temp.
Pak den ind og lad den trække 15 min. minimum. Skær den og server din vildsvinekølle med dit favorit tilbehør.

Her er den grillet på et Q300 rotisseri med den inderste brænder på laveste niveau i ca. 4 timer.

vildsvin02

Udskriv

Er læst 11849 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.