4 personer.

Ingredienser:

1 hakket løg
2 fed Hvidløg fint hakket
2 tsk. oliven olie
1 medium stor gullerod skåret i tern
2 bladselleri stilke skåret i skiver
1 dåse hakkede tomater
2,5 dl. grønsags boulion
1 dl. groft hakket basilikum
salt
Peber

Sådan gør du:
I en stor gryde på medium varme klares løg og hvidløg. Ca. 5 min.
Tilføl gullerod og selleri og steg i yderligere 2 min. før tomaterne og boulion tilføjes. Læg låg på og kog suppen i 10 – 20 min. eller til grøntsagerne er møre. Tilføj basilikum og kog i yderligere 2 min. Afkøl suppen en smule og blend den til den er jævn. Smag til med salt og peber.

Er læst 4364 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.