Ingredienser:

500 g torskefileter
2 l grøntsagsbouillon
1 porre, snittet i stave
2 rød peber i strimler
1 gulerod i fine strimler
1 tsk. chili
2 tsk. fintsnittet citrongræs
2 spsk. sesamfrø
1 dl sojasauce
2 pakke nudler
salt og peber

Sådan gør du:
Kog grøntsagsbouillonen efter anvisningen. Tilsæt alle de fintsnittede grøntsager og kog dem “al dente”. Kog nudlerne efter anvisning på pakken og køl dem ned i koldt vand. Smag fonden til med chili, soja, citrongræs og sesamfrø. Skær torskefileterne i passende størrelser og varm dem i suppen i ca. 4 min. Servér suppen med nudlerne og groft brød.

Er læst 1855 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.