Ingredienser:

Fyld:
6 æbler, gerne madæbler (ca. 600 g)
25 g rosiner
1 tsk. sukker
½ tsk. stødt kanel

Dej:
50 g hasselnødder
100 g hvedemel (ca. 1½ dl)
30 g Atwell® eller Perfect Fit®
2 spsk. fromage frais
50 g oliemargarine

Sådan gør du:
Fyld:
Æblerne skrælles, hvis skrællen er grov. Kernehuset fjernes, og æblet skæres i tynde både. Æblebådene lægges i et smurt, ovnfast fad. Rosiner, sukker og kanel fordeles over æblerne.
Dej:
Hasselnødderne hakkes. Ingredienserne blandes godt sammen. Dejen smuldres over fyldet. Kagen bages ved 200ºC i ca. 25 min. på næstnederste ovnrille. Servering: Æblekage med smuldredej serves lun f.eks. 1 spsk. fromage frais rørt op med sødemiddel og vanille til.

Er læst 4472 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.