pistaciakotelet

Ingredienser:

Svinekoteletter
Pistacienødder
Pistacienøddeskaller
Spidskål
1 pakke Bacon i skiver
nye kartofler

Sådan gør du:

Skild pistacie nødder og skaller ad. Afhængigt af størrelsen på dit spidskål så skal der bruges et halvt eller et helt. Skær det i kvarte, rens det yderste blad af. Smør det let med olie, giv det salt og peber. Rul det så ind i bacon, ca. 3 skiver pr. kvarte kål.

Brug ca. to håndfulde pistacie skaller. En der er våd og en der er helt tør. Læg dine skaller på grillen i et kort øjeblik før du begynder med kålet. Start med dine bacon viklede spidskål, de skal have længst tid, lig dem på når der er røg. Giv dem indtil baconet er godt sprødt, kålet er bedst efter ca. 20-25 min. Så ca. 10 min. før ligges svinekoteletterne på grillen, imens der fortsat er godt med røg. Suppler eventuelt op med tørre skaller.

Hold godt øje med dine, koteletter de får let for meget. Det hele skal grilles ved direkte varme og ca. 200 grader.
Svinekotelet – Pistacierøget på gasgrill, serveres med hakkede pistacienødder drysset oven på. Her er der det grillede spidskål samt nye kartofler til også.

Udskriv

Er læst 2105 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.