Kanin03

Ingredienser:

Bacon 3 pakker
1 kanin ca. 2 kg
Don Marco’s Dancing Sirtaki (Græsk inspireret krydderi)
Kartofler
Majskolber

Udstyr:
Weber Gasgrill
Rotisseri

Sådan gør du:

Rens din kanin af for hinder og eventuelt slaget. Krydre den med Dancing Sirtaki overalt. Bind den op med bacon, sådan at den er godt dækket. Drys den igen med dit krydderi. Bind den godt på dit rotisseri sådan at den sidder helt til.

Kanin01

Tænd grillen op og varm den godt. Kom din kanin på ved ca. 175 grader. På min Q grill er det yderste ring på lav. Placer en grill rist med kartoflerne og majs kolberne under rotisseriet. Kartoflerne er vendt i olie og et drys med et krydderi. Majskolberne med blade på.
Lad kaninen snurre i ca. 1 time. Den skal være ca. 75 grader ved benet.

Kanin02

Tag dit rotisseri af og kør kartoflerne og majs færdige eventuelt ved højere temperatur, imens kaninen trækker et kvarters tid. På denne måde bliver kaninen ikke tør og den bliver meget smagsfuld af krydderierne og bacon.
Server din kanin med kartoflerne, majskolbe og hvidløgs smør.

Tips: Kanin kan også serveres med tzatziki

Udskriv

Er læst 9993 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.