Ingredienser:

8 stk. svinekæber
200 bacon tern
2 store madæbler
1 L god æblemost
salt
peber
smør
maizena
bulgur

Sådan gør du:

Fri dine svinekæber fra hinderne. Drys dem med salt og peber og brun dem så godt af på panden i smør. Lig kæberne i Römertophen der har ligget i blød.
Steg bacon af på panden og kom over dine svinekæber sammen med de skrældede madæbler i tern og hæld til sidst æblemosten over det hele og sæt det i ovnen i 2½ til 3 timer.
Når kødet er klart tages Römertophen ud af ovnen og kødet tages fra og resten kommes i en gryde. Æblerne piskes itu med et piskeris og sovsen jævnes med maizena. Smag sovsen til med salt, peber og en ske fuld sukker.

Din bulgur koges i 2/3 dele vand og resten skal være æblemosten. I bulguren ligges blomkåls buketter. Det hele serveres som på billedet.
Svinkæberne smager rigtigt godt af æble og bulguren lige så. Smagen skal være frisk æbleagtig og let.

Dette er simre mad uden at det er tungt og voldsomt.

Udskriv

Er læst 2114 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.