Ingredienser.

75 g finthakket løg
170 g knækpølser eller grillpølser
1/4 tsk mild paprika
100 g kogte, kolde pillekartofler
62,5 g skummetmælk
30 g koncentreret tomatpuré
salt og peber
30 g græsk yoghurt
purløg

Sådan gør du:
Skær pølserne i skrå skiver. Skær kartoflerne i skiver. Svits løgene i en gryde i lidt vand eller bouillon, tilsæt pølser og paprika. Dæmp varmen. Tilsæt kartoffelskiverne og hæld tomatpuré og mælk i gryden. Tilsæt salt og peber. Lad retten småkoge 5 min. Tilsæt til sidst græsk yoghurt. Drys med purløg ved serveringen.

Er læst 2801 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.