Ingredienser:

ca. 40 stk.

8 dl. vand
50 g gær
2 spsk. citronsaft
300 g grahamsmel
900 g hvedemel
100 g solsikkekerner
1 spsk. solsikkeolie
100 g kogte hvide eller brune bønner
2 tsk. salt

Sådan gør du:
Gæren udrøres i det lunede vand tilsat friskpresset citronsaft, olie og salt. De kogte bønner blendes eller pureres. Grahamsmel, solsikkekerner og bønner blandes med vandet med den opløste gær. Hvedemel tilsættes lidt af gangen og æltes med resten af ingredienserne. Gem lidt mel til bollerne skal formes. Dejen sættes til hævning ca. 45 min. Bollerne formes og efter hæver ca. 15 min. Bages ved 200°C i ca. 15 min.

Udskriv

Er læst 3005 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.